Silvi Nova je dovozcom a distribútorom práškových farieb na Slovensku. Ponúkame práškové farby od
dvoch Európskych výrobcov:

Teknos je jeden z hlavných dodávateľov priemyselných náterov v Európe so silnou pozíciou najmä na škandinávskych trhoch. Spoločnosť založená v roku 1948 je jedným z najväčších rodinných podnikov vo Fínsku, s pobočkami vo vyše dvadsiatich krajinách, s viac ako 1.100 zamestnancami. Ponúka široké spektrum vysoko kvalitných farieb a náterov pre spracovateľský a stavebný priemysel a spotrebiteľov, ostro zameraných na kvalitu.

Už viac ako 15 rokov je PRIMATEK popredným vývojárom a výrobcom vysoko kvalitných práškových priemyselných farieb a lakov vďaka úspešným skúsenostiam z partnerstva s najlepšími zahraničnými spoločnosťami – výrobcami práškových náterov z Rakúska, Talianska, Holandska a Kórei.

Ma výrobné kapacity s celkovou plochou 11,5 tisíc m2, s celkovou kapacitou viac ako 20 000 ton náterových hmôt ročne.

Neustale rožširujeme sortiment a zlepšujeme dostupnosť praškovych farieb pre našich zakaznikov na Slovensku.

V rámci našich služieb ponúkame široký sortiment práškových farieb v RAL odtieňoch. Na základe požiadavky zákazníka vieme vyvinúť práškovú farbu so špecifickým odtieňom, pripadne so špecifickými vlastnosťami.

Základne balenie práškových farieb je 20 kg, Primatek tiež ponúka pre niektoré odtiene 5 kg balenie.  Na základe požiadavky vieme poskytnúť vzorku na odskúšanie kvality.

Ponúkame: osobný a telefonický technický servis a poradenstvo pri nastavení technológii lakovania. Zaškolenie personálu lakovní s ohľadom na optimalizáciu, dodržanie bezpečnostných a ekologických noriem a efektivitu procesu lakovania. 

NÁTERY PRE KAŽDÝ ÚČEL
NOVINKY
KONTAKTUJTE NÁS

SILVI NOVA SLOVAKIA, s.r.o.
Družstevná 1664/14
960 01 Zvolen

Tel.: + 421 455 369 320
Fax: + 421 455 369 320
E-mail: silvinova@silvinova.sk

Viac kontaktov

Scroll to Top